fbpx
Tudnivalók 2019-07-08T12:02:34+00:00

Fesztivál kemping

A KiskőrösFeszten lehetőség van sátorozásra is, az erre a célra kialakított ideiglenes táborhelyen.

A Fesztivál kemping a színpadok mellett megközelíthető területen, a fesztiválterület hátsó részén van kialakítva. A kemping lakóinak lehetősége van ott mosakodásra (tusolásra), a helyszínen felépített mobil konténerekben lévő zuhanyzó kabinokban.

A kemping kizárólag gyalogosan megközelíthető, tehát semmilyen járművel nem lehet a fesztivál területére behajtani a vendégek részéről. A vendégeknek fenntartott fesztiválterület el van választva a fesztivál kempinget használóktól, a kempingbe való belépést minden esetben ellenőrzik a biztonsági szervezet munkatársai a küzdőtér és a kempingterület közötti átjáróban.

A kempingben sátorozni szándékozóknak, külön kemping jegyet szükséges vásárolnia, amely 1 darab  2×2 méter területű helyet tartalmaz, mely 1-2 személy befogadására alkalmas sátor felállítására ad lehetőséget. A sátorjegy ára naponta 2000 Ft személyenként.

A sátrakat 2019. július 12-én pénteken és 2019. július 13-án lehet felállítani, és legkésőbb 2019. július 14-én 12:00-ra el kell hagyni a területet minden sátorozónak. Az a vendég, aki a fesztivál programjaira csak pénteki napijegyet vásárolt, annak legkésőbb 2019. július 13-án 12:00-ig el kell hagynia a fesztivál helyszínét (a kemping helyszínét is), vagy meg kell vásárolnia a másnapi fesztivál napijegyet és a kemping jegyet is. A fesztivál jegyeket és a kemping jegyek érvényességét, a biztonsági személyzet munkatársai ellenőrizni fogják a közönség részére fenntartott fesztiválhelyszín, valamint a kemping közötti átjáró kapujában.

A kemping jegy ár nem tartalmazza a tisztálkodószerek- és a törölköző használat díját. Ezeket (tisztálkodó szerek + a törölköző) a kempinget igénybe vevőknek maguknak kell beszerezniük.

Ahogyan a fesztivál teljes területén, így a kemping területén is tilos tüzet gyújtani. Értendő ez alatt bárminemű étel-ital melegítés, főzés, sütés céljából meggyújtott tűz. Ennek betartását, a helyszínen tartózkodó biztonsági személyzet folyamatosan ellenőrizni fogja és a be nem tartókat azonnal eltávolítják a fesztivál helyszínéről.

A Fesztivál kemping területén a biztonsági személyzet folyamatosan ellenőrzi a területet (járőrözés), ennek ellenére felhívjuk a kedves vendégek szíves figyelmét, hogy semmilyen felelősséget nem vállalunk, a sátorban, vagy a sátor környékén hagyott értékekért.

VIP boxok baráti társaságoknak

A KiskőrösFeszt egyik fontos helyszíne lesz a VIP szektor.

Ez az elkülönített terület végigfut a küzdőtér mellett 3 méter magasan, egészen a színpadokig, kiváló rálátást nyújtva a színpadokon és a nézőtéren zajló eseményekre. Erről a területről rendkívül látványosan tekintheted meg a fesztivál koncertjeit úgy, hogy a bulizás közben biztosan lesz ülőhelyed is, amikor csak megpihennél.

  • A fesztiválon összesen 25 darab, 8 személyes VIP box vár gazdára.
  • A VIP boxok darabonkénti ára 150.000, azaz százötvenezer forint.

Amit kaptok a VIP boxok áráért, azaz 6 érv, hogy miért kell megvenned a VIP jegyeket:

VIP beléptetés a kapuknál.

A VIP jeggyel rendelkezők soron kívül beléphetnek a fesztivál kapuin, nem kell sorban állni ehhez, hanem a VIP kapun keresztül zajlik a beléptetés. Felhívjuk a figyelmet, hogy a VIP vendégek ugyanúgy átesnek a biztonsági ellenőrzésen, mint a többi vendég, csupán a beléptetés ideje lesz rövidebb.

8 darab napijegy a pénteki és 8 darab napijegy a szombati programokra.

Azért napijegyeket és nem bérleteket kaptok, hogy amennyiben a 8 fős társaságból nem mindenki tud részt venni mindkét napon, akkor szabadon megválaszthassátok, hogy melyik barátotok helyettesítse a másik napon.

8 személyes VIP boxok a fesztivál legjobb helyén.

A 8 fős boxok huzattal ellátott ülőhelyeket tartalmaznak, asztallal. Innen beláthatjátok a fesztivál teljes területét. A VIP szektor kordonnal lesz elkülönítve, őrzéssel. Csak a megfelelő VIP karszalaggal rendelkezők léphetnek be a területre. Az összesen 16 darab napijegy, a fesztivál hetén, 87.840 forintba kerülne.

Kezdő italkészlet mindkét napra összesen 8.000 Forint értékben.

A VIP szektorban lévők mindkét napra kapnak 8 darab 500 forintos italkupont, amelyet a VIP bárpultban válthatnak be. A kuponokat úgy kell felhasználni, hogy a vásárláskor költsük el a teljes értéket, mert visszaadni nem áll módunkban a kupon árából. Összesen 8.000 Forint értékű italkupon is jár a VIP boxok mellé.

VIP parkolóhely.

1 db személygépjármű, vagy kishaszongépjármű (max. 9 személyes mikrobusz) részére, a bejárat közvetlen közelében. A parkolóhelyek őrzöttek lesznek, hogy más ne foglalja el. A vásárlóktól előre kérjük majd a forgalmi rendszámot, hogy mindenki a saját kijelölt parkolóhelyére érkezzen.

VIP bárpult és VIP felszolgálás a VIP szektor résztvevői számára.

A VIP szektorban lévők részére, külön bárpult várja a vendégeket. A fesztiválnak ez az egyetlen helyszíne, ahol a pincérek az asztaloknál szolgálják fel az italokat.